Hearthstone 您所在的位置:网站首页 hearthstone duels 12 Hearthstone

Hearthstone

2023-04-01 22:18| 来源: 网络整理| 查看: 265

The uusin Hearthstone-päivitys esittelee sarjan muutoksia ja parannuksia, jotka keskittyvät Battlegrounds Armor -säätöihin, Duels- ja Quest Journal -korjauksiin sekä erilaisiin pelin parannuksiin. Näiden päivitysten tarkoituksena on tarjota pelaajille sujuvampi ja tasapainoisempi pelikokemus.

Battlegroundsissa useat sankarit ovat saaneet panssarisäätöjä. Sankarien, kuten Ysera, Millificent Manastorm, Lord Jaraxxus ja George the Fallen, panssariarvot ovat lisääntyneet, kun taas muilla, kuten Mutanus the Devourer, C’Thun, Ini Stormcoil ja Fungalmancer Flurgl, panssariarvot ovat nyt laskeneet. Nämä muutokset vaihtelevat pelaajan MMR:n (Matchmaking Rating) mukaan. Lisäksi Buddies Barov’s Apprentice, Karl the Lost ja Unearthed Underling on poistettu ETC:stä, Band Managerin Hero Power poolista.

Yseralla on nyt 6 panssaria, mutta Yseralla on edelleen 10 panssaria korkealla MMR:llä. Millificent Manastormilla on nyt 8 panssaria tai 10 panssaria korkealla MMR:llä. Lord Jaraxxuksella on nyt 8 panssaria tai 12 panssaria korkealla MMR:llä. George the Fallenilla on nyt 10 panssaria. Illidan Stormragella on nyt 12 panssaria. Scabbs Cutterbutterilla on nyt 13 panssaria. Mr. Biggleswothilla on nyt 16 panssaria. Maiev Shadowsongilla on nyt 18 panssaria tai 12 panssaria korkealla MMR:llä. ETC, Band Managerilla on nyt 20 panssaria.

Seuraavilla sankarilla on nyt vähemmän panssareita:

Mutanus the Devourerilla on nyt 7 panssaria korkeammalla MMR:llä, mutta silti 10 panssaria pienemmällä MMR:llä. C’Thunilla on nyt 7 panssaria, mutta C’Thunilla on edelleen 10 panssaria korkeammalla MMR:llä. Ini Stormcoilissa on nyt 7 panssaria tai 10 panssaria korkeammalla MMR:llä. Fungalmancer Flurglilla on nyt 8 panssaria tai 10 panssaria korkeammalla MMR:llä. Reno Jacksonilla, professori Putricidella ja Enhance-o Mechanolla on nyt 10 panssaria. Kapteeni Hooktuskilla on nyt 10 panssaria tai 7 panssaria korkeammalla MMR:llä. Ragnarosilla on nyt 10 panssaria tai 13 panssaria korkeammalla MMR:llä. Alexstraszalla ja Jailerilla on nyt 11 panssaria. Silas Darkmoon, Tickatus, Yogg-Saron, Drek’Thar, Kael’thas Sunstrider, Onyxia ja Chenvaala ovat nyt 12 panssaria. N’Zothilla ja kuningatar Azsharalla on nyt 13 panssaria. Aranna Starseekerilla on nyt 14 panssaria.

Päivitys korjaa myös useita bugeja ja peliparannuksia. Battlegroundsissa Sly Raptor’s Deathrattleen, Greta Gold Guniin ja yleiseen suorituskykyyn liittyvät ongelmat on ratkaistu. Duels-pelaajat eivät enää koe virhettä, jossa From Golden Light Hero Power herätti henkiin kaksi kätyrettä yhden sijasta.

Lisäksi päivitys korjaa Shopissa Hongkongin dollarin (HKD) käyttöönottoon liittyvän bugin, joka jätti kaupan joiltakin pelaajilta kiinni. Edistymisjärjestelmässä on myös parannuksia, ja siinä on virhekorjaus, jonka avulla pelaajat voivat avata Quest Journalin, vaikka he olisivat suorittaneet kaikki päivittäiset, viikoittaiset ja tapahtumatehtävät sekä kaikki Battlegrounds-tehtävät.

Nämä Hearthstonen päivitykset osoittavat jatkuvan sitoutumisen pelin parantamiseen ja pelaajien palautteen huomioimiseen. Näiden muutosten myötä pelaajat voivat odottaa hienostuneempaa ja nautinnollisempaa pelikokemusta sekä Battlegrounds- että Duels-tiloissa.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有